ECDL Форум ECDL Светски форум Букурешт

RTS Srbija ECDL Evropski standrad RTS Srbija ECDL Evropski standrad

Oнлајн тестирање

Регистрација

Регистријајте се за тестирање со внесување на лични податоци и креирање на корисничко име и лозинка (од 6-15 карактери без специјални знакови). Снимете ги податоците и ќе добиете потврда за успешна регистрација, а на е-маилот кој сте го навеле во пријавата ќе добиете активациски код.

Активирањето на налогот ќе го извршите ако го внесете корисничкото име и активацискиот код кој го добивте на е-маил. Со активирање на налогот ќе добиете 3 демо тестови преку кои можете да се запознаете со online тестирањето.

Со кликнување на копчето Тестирање ќе се отвори форма за кандидатот, каде што кандидатот го внесува својот број на индекс и лозинка, а овластениот испитувач своето корисничко име и лозинка. По оавторизација на кандидатот може да се започне со решавање на испитниот тест.

Со кликнување на заборавена лозинка, можете да ја промените Вашата лозинка или да креирате нова во случај ако сте ја заборавиле старата.

Претседателот на Европската Комисија истакна ECDL
José Manuel Barroso José Manuel Barroso со јубилеен ECDL индекс
Neelie Kroes - Потпретседателот на Европската комисија препорачува
Neelie Kroes ECDL за Дигитална Агенда на Европа Neelie Kroes ECDL за Европска Голема Коалиција за Дигитални Работи
ЕЦДЛ за Карпош
Стевчо ЈакимовскиСтевче Јакимовски градоначалник на Општина Карпош
Аплицирајте за ECDL европските фондови