ECDL Форум ECDL Светски форум Букурешт
RTS Srbija ECDL Evropski standrad RTS Srbija ECDL Evropski standrad

Скопје

Назив Град Адреса Телефон
Б-КИНГС Солушнс Скопје Koзлe 93 Л3 +389(2)5202-060
Европски Универзитет-Република Македонија Скопје Бул.„Св. Климент Охридски„ Бр.68 +389(2)3202-020
УЛТРА ДОО Скопје Бул. „Партизански Одреди„ Бр.70б Д.Ц. Алуминка +389(2)3093-333
ДУНА Компјутери Скопје Бул.„8 Септември„ бр.18 +389(2)3104-500
Сеавус Александрија Дооел Скопје Бул.„11 Октомври„ 33 А +389(2)3097-404
Портел Ком Скопје Ул. Маршал Тито 43-1/6 +389(2)3216-099
ЕСП Доо Скопје Скопје 9 Мај бр. 4 +389(2)3246-041
Логос Плус АБЦ Скопје Ул.Аминта Трети бр.75 +389(2)3225501, +38971211876
Претседателот на Европската Комисија истакна ECDL
José Manuel BarrosoJosé Manuel Barroso со јубилеен ECDL индекс
Neelie Kroes - Потпретседателот на Европската комисија препорачува
Neelie Kroes ECDL за Дигитална Агенда на Европа Neelie Kroes ECDL за Европска Голема Коалиција за Дигитални Работи
ЕЦДЛ за Карпош
Стевчо ЈакимовскиСтевче Јакимовски градоначалник на Општина Карпош
конкуриратје за ЕЦДЛ кај европските фондови